Pryd dina väggar med minnen

Idag har fotografering blivit en vana för i stort sett alla. Man har oftast någon form av kamera på sig oavsett om det är en digitalkamera eller en mobiltelefon. Det är lätt att fånga de där stunderna som man vill ta med sig länge och lika lätt är det idag att skriva ut bilderna själv eller beställa tavlor  av sina favoritbilder. 

-tv-screen-showing-pictures-all-used-images-are-my-property

Det finns många fina fotoögonblick som är värda att bevara så ett bra förslag är att göra en fotovägg med sina favoritbilder från resor, olika minnesvärda händelser i livet såsom bröllop, dop och examen eller barnens uppväxt under åren. Möjligheterna är stora nu när vi har kameran med oss var vi än går men det gäller att få väggen strukturerad så den blir organiserad och ger ett bra intryck istället för kaos.

Naturmotiv från promenaderna kan bli en härlig oas av minnen att sätta upp i sitt favoritrum och idag kan du fotografera även uppifrån via drönare om du vill ha en härlig bild på dina ägor eller ditt hus. Skriv ut bilderna hemma själv i din fotoskrivare och rama in dem så kan du byta efter behov eller anlita ett företag som skriver ut canvastavlor. De bästa presenterna och julklapparna att ge bort är ju faktiskt de fotografier eller fotoböcker du skapat själv.